Begrafenis Deventer

Begrafenis Deventer

Op een betrokken, informele en open manier begeleid u bij de begrafenis Deventer.

Uitvaart Deventer
Uitvaart Deventer

Begrafenis Deventer

Een begrafenis, met elkaar rond een graf staan. Buiten. Je kunt het gevoel hebben dat je dit zelf had kunnen doen. Het mág niet, zelf een graf graven, maar het had gekund.  Zélf de kist laten dalen, zélf het graf dicht scheppen. Het maakt het leven rond.

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen: 06 – 54 24 11 05

Wilt u eens kennismaken of een aanstaande crematie met mij bespreken, dan kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

  • Open, betrokken en informeel
  • Achtergrond als kunstenaar
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent

Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding
Hof van Adwaita 13
7411 VR Deventer
06 – 54 24 11 05
info@rob-oostenrijk.nl

Lid van het Netwerk Uitvaartvernieuwers

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Persoonlijke begrafenis

Een begrafenis kan een enorm gevoel van saamhorigheid geven. Je loopt met z’n allen in een stoet naar het graf. Begeleidt de overledene naar zijn laatste plek. Het is als het ware een klus die je met zijn allen klaart, als logische afronding van iemands leven. En na afloop ga je met elkaar wat eten of drinken.

Een begrafenis zou je kunnen zien als een sociaal event. Dat geldt voor een crematie natuurlijk ook, maar een begrafenis is over het algemeen fysieker. En soms ook confronterender! Maar is dat erg?

Begeleiding

Ik begeleid u op een open en  betrokken wijze bij het vormgeven van de begrafenis in Deventer. In alle rust leid ik u langs alle keuzes die op weg naar het afscheid moeten worden genomen. Hierdoor ontdekt u als vanzelf wat voor u én voor de overledene passend is.

Zo krijgt de uitvaart gaandeweg vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis.

Werkwijze

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Ik geef daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks kom ik bij u langs. Ik denk en kijk met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart. Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt.