Uitvaart Gorssel

Uitvaart Gorssel

Ik help u op een open, betrokken en informele wijze bij het vormgeven van de uitvaart Gorssel.

Uitvaart Deventer
Uitvaart Deventer

Een uitvaart die precies past;
bij de overledene én bij u

Betrokken, informeel en in alle rust leid ik u langs alle keuzes die belangrijk zijn. Zo krijgt de uitvaart gaandeweg vorm en wordt het altijd een persoonlijke begafenis of crematie.

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 – 54 24 11 05

Voor een kennismaking of voorbespreking kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

Handtekening Rob Oostenrijk

Ik verzorg de uitvaart in Deventer, Gorssel, Zutphen, Zwolle en alle omliggende plaatsen.

  • Open, betrokken en informeel
  • Achtergrond als kunstenaar
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent

Lid van:

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Werkwijze

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Ik geef daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks kom ik bij u langs. Ik denk en kijk met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart. Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt.

Een overlijden?

Het eerste wat je doet als iemand overlijdt is: bij de dode zijn op jouw manier. Laten doordringen wat er gebeurd is. Pas daarna belt u mij.

De uitvaart

De dagen naar de uitvaart van een overledene zijn intens en waardevol. Ik begeleid u stap voor stap.

Kinderuitvaart

Ik weet hoe het is om een kind te verliezen. Ik help je – jullie – graag om een zo goed en mooi mogelijk afscheid te creëren.

Voorbespreking

Het vooraf bespreken van uw wensen rondom de uitvaart kan veel rust geven in de laatste levensfase.

Hoe u het graag wilt

Uitvaart in GorsselHet vastleggen van uw laatste wensen kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u het boekje ontvangen? Ik stuur het u gratis toe.
Aanvragen

Uitvaart Gorssel

Met de tranen nog in uw ogen bent u op zoek naar een uitvaartverzorging in Gorssel. Verwacht of onverwachts. Het overlijden van een geliefde is en blijft een verdrietige gebeurtenis. En terwijl u uw eerste stap in het rouwproces maakt, moet er ook nog een uitvaart in Gorssel geregeld worden. Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding helpt u daar graag bij. Onze uitvaartbegeleiding is betrokken, informeel en persoonlijk.

Bel mij direct

Voorbespreking

Eén ding is zeker: de dood overkomt ons allemaal. Sommige mensen weten echter van tevoren dat ze binnenkort zullen komen te overlijden. Bijvoorbeeld omdat ze ongeneeslijk ziek zijn of al een hoge leeftijd hebben bereikt. Een voorbespreking kan deze groep – en hun nabestaanden – veel rust bieden. Tijdens zo’n gesprek ga ik met u en uw familie zitten om uw wensen in kaart te brengen. Wenst u bijvoorbeeld een uitvaart in Gorssel? Welke muziek moet er gedraaid worden? Hoe mooi is het om hier zelf bij aanwezig te zijn.

Laatste wensenboekje

Het overlijden van een geliefde is een verdrietige gebeurtenis. Toch moet er op dat moment een uitvaart in Gorssel geregeld worden. Voor nabestaanden kan het fijn zijn om te weten wat de wensen van de overledene waren. Dit is niet alleen een mooi startpunt, maar geeft ook de nodige houvast tijdens het regelen van het laatste afscheid. Een laatste wensenboekje kan u daarbij helpen. Vink uw keuzes omtrent de uitvaart in Gorssel aan en bespreek deze met uw geliefden. Dat kan rust geven in de laatste periode van uw leven.

Organisatie van de complete uitvaart

Tijdens de uitvaartverzorging krijgt u de mogelijkheid om de afscheidslocatie en ons afscheidscentrum te bekijken. Ik zal u vertellen hoe de dag van het afscheid eruit zal gaan zien. U kunt ervan uitgaan dat de uitvaart tot in de puntjes geregeld is. Ik zorg namelijk voor de organisatie van de complete uitvaart in Gorssel. Dit geeft u de mogelijkheid om op een rustige manier afscheid te nemen.

Uitvaartverzorging in Gorssel

Achter elke uitvaartverzorger schuilt een verhaal. Zo ook bij mij. Toen mijn dochter zeven maanden was, overleed ze. Op een ochtend lag ze dood in haar bedje. Deze gebeurtenis heeft mij ingrijpend veranderd. Mijn achtergrond als kunstenaar hielp mij bij het regelen van haar uitvaart. Alles ging eigenlijk vanzelf. Dit wil ik ook graag voor uw uitvaart in Gorssel doen. Waar en hoe u ook verzekerd bent. Bij Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding kunt u rekenen op een open, betrokken en persoonlijke uitvaart in Gorssel.

Regel meteen uw uitvaart

De dood. Het is een onderwerp die we het liefste uit de weg gaan. Toch overkomt het iedereen. En wanneer het zover is, wilt u de uitvaart van u en uw geliefden natuurlijk goed geregeld hebben. Onze uitvaartbegeleiding helpt u daarbij. Maak daarom nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom graag naar u toe. Bel naar 06 – 54 24 11 05 of mail naar info@rob-oostenrijk.nl. Bij overlijden kunt u mij dag en nacht bereiken. Uw uitvaart in Gorssel regel ik tot in de puntjes.

Wij zijn gevestigd in Deventer en actief in de gehele regio zoals Zwolle, Zutphen, Gorssel en omgeving.