Begrafenis Zutphen

uitvaart crematie begrafenis deventer

Begrafenis Zutphen

Een begrafenis, met elkaar rond een graf staan. Buiten. Je kunt het gevoel hebben dat je dit zelf had kunnen doen. Het mág niet, zelf een graf graven, maar het had gekund.  Zélf de kist laten dalen, zélf het graf dicht scheppen. Het maakt het leven rond.

Een begrafenis kan een enorm gevoel van saamhorigheid geven. Je loopt met z’n allen in een stoet naar het graf. Begeleidt de overledene naar zijn laatste plek. Het is als het ware een klus die je met zijn allen klaart, als logische afronding van iemands leven. En na afloop ga je met elkaar wat eten of drinken.

Een begrafenis zou je kunnen zien als een sociaal event. Dat geldt voor een crematie natuurlijk ook, maar een begrafenis is over het algemeen fysieker. En soms ook confronterender! Maar is dat erg?

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 – 54 24 11 05

  • Eén aanspreekpunt van begin tot eind
  • Open en betrokken
  • Alle zorgen uit handen
  • Aandacht voor details
  • Met oog voor uw traditie
  • Kostenbewust
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent
  • Gratis voorbespreking

Voor een kennismaking of voorbespreking kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

06 – 54 24 11 05 of info@rob-oostenrijk.nl

Lid van het Netwerk Uitvaartvernieuwers

Netwerk Uitvaartvernieuwers

U wilt een persoonlijke begrafenis?

Ik begeleid u op een open en  betrokken wijze bij het vormgeven van de begrafenis in Zutphen. In alle rust leid ik u langs alle keuzes die op weg naar het afscheid moeten worden genomen. Hierdoor ontdekt u als vanzelf wat voor u én voor de overledene passend is.

Zo krijgt de uitvaart langzaam maar zeker vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis.

Anderen over Rob

Beste Rob,

Met een goed gevoel kijk ik terug op het afscheid van Bert. Jij hebt daarbij een belangrijke rol gespeeld. Ik vond je rustig, rustgevend en geruststellend. Zeer respectvol; serieus, maar er was ook ruimte voor een lach en een traan.

Je schetste mogelijkheden en liet ons beslissen. Je bood volop de ruimte om het afscheid op onze eigen manier vorm, inhoud en kleur te geven.

Ik vind het erg fijn dat we jou gekozen hebben om ons te begeleiden bij dit afscheid.

Met hartelijke groet,
Maria

Hoe ik het graag wil

Het vastleggen van uw laatste wensen kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u dit boekje gratis ontvangen? Klik dan hier om het aanvraagformulier in te vullen. Ik stuur u het boekje dan direct toe.

ruimte maken voor de dood

en het leven

Uitvaart Deventer