Crematie Zutphen

uitvaart crematie begrafenis deventer

Crematie Zutphen

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om na hun overlijden gecremeerd te worden. Een reden die je veel hoort is dat mensen het minder ‘bezwaarlijk’ vinden. Kinderen wonen vaak verder weg en hoeven dan niet voor het graf te zorgen en er wordt niet jarenlang beslag gelegd op een stuk grond. Voor de nabestaanden is het bijzonder dat ze met de as kunnen doen wat ze willen. Mee naar huis nemen, verstrooien op een plek die voor hen of de overledene belangrijk is of in een sieraad laten verwerken zodat je altijd een deel van de overledene bij je hebt. En zelfs laten begraven.

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 – 54 24 11 05

  • Eén aanspreekpunt van begin tot eind
  • Open en betrokken
  • Alle zorgen uit handen
  • Aandacht voor details
  • Met oog voor uw traditie
  • Kostenbewust
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent
  • Gratis voorbespreking

Voor een kennismaking of voorbespreking kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

06 – 54 24 11 05 of info@rob-oostenrijk.nl

Lid van het Netwerk Uitvaartvernieuwers

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Een crematie in Zutphen kan in crematorium ‘De Omarming‘ in Zutphen. Bij dit crematorium heeft Rob Oostenrijk Uitvaartverzorging goede contacten.

Het is goed om te weten dat je bij een crematie niet verplicht bent om de afscheidsbijeenkomst ook in het crematorium te houden. Dit kan ook op een plek die voor u een bijzondere betekenis heeft. Na het afscheid kunt u dan de overledene in kleine kring begeleiden naar het crematorium waar dan de crematie plaatsvindt. Dit kan bijdragen aan een meer persoonlijke uitvaart.

Een persoonlijke crematie

Ik begeleid u op een open en  betrokken wijze bij het vormgeven van de crematie in Zutphen. In alle rust leid ik u langs alle keuzes die op weg naar het afscheid moeten worden genomen. Hierdoor ontdekt u vanzelf wat voor u én voor de overledene passend is.

Zo krijgt de uitvaart langzaam maar zeker vorm en wordt het altijd een persoonlijke crematie.

Anderen over Rob

Beste Rob,

Met een goed gevoel kijk ik terug op het afscheid van Bert. Jij hebt daarbij een belangrijke rol gespeeld. Ik vond je rustig, rustgevend en geruststellend. Zeer respectvol; serieus, maar er was ook ruimte voor een lach en een traan.

Je schetste mogelijkheden en liet ons beslissen. Je bood volop de ruimte om het afscheid op onze eigen manier vorm, inhoud en kleur te geven.

Ik vind het erg fijn dat we jou gekozen hebben om ons te begeleiden bij dit afscheid.

Met hartelijke groet,
Maria

Hoe ik het graag wil

Het vastleggen van uw laatste wensen kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u dit boekje gratis ontvangen? Klik dan hier om het aanvraagformulier in te vullen. Ik stuur u het boekje dan direct toe.

ruimte maken voor de dood

en het leven

Uitvaart Deventer