Lezing

Persoonlijke uitvaart

Ik help u met een persoonlijke uitvaart in Deventer of Zutphen.

Lezing Rouwspecialist Manu Keirse

De Belgische psycholoog Manu Keirse mag gerust dé deskundige op het gebied van rouw en verlies genoemd worden. Hij heeft diverse boeken gepubliceerd over dit thema en is onder andere verbonden aan de universiteit van Leuven. Zijn presentatie is niet zwaar en theoretisch, maar komt voort uit zijn jarenlange ervaring met mensen die verlies en verdriet ervaren. Hij vertelt daar beeldend over.

Rouwen is onderdeel van ons leven en is een bewijs van liefde. ‘Verdriet moet je niet verwerken, maar overleven’. Een mooie uitspraak die veelzeggend is voor zijn manier van kijken naar rouw en verlies. Verwerken suggereert dat het ophoudt, terwijl het verlies juist onderdeel mag worden van je leven. Het verdriet ontstaat immers door verbondenheid en die wil je helemaal niet verwerken, maar juist koesteren.

De lezing van anderhalf uur wordt georganiseerd in de prachtige grote zaal van sociëteit De Hereeniging in Deventer. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De aanvang is om acht uur. U bent vanaf kwart over zeven welkom. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee. De boeken van dhr. Keirse zullen te koop zijn en uiteraard kunt u ze laten signeren.

Voor iedereen die persoonlijk of professioneel met rouw in aanraking komt.

Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.15 uur
Locatie: Sociëteit ‘De Hereeniging’, Grote Poot 2, Deventer
Entree: 10,00 euro incl. kop koffie/thee bij binnenkomst.

Kaartverkoop uitsluitend online: klik hier om kaarten te kopen.