Uitvaartzorg Deventer

Uitvaartzorg Deventer

De Uitvaartzorg Deventer is bij mij in goede handen. Ik help u op een professionele en betrokken wijze.

Uitvaartzorg Deventer

Uitvaartzorg Deventer

Een uitvaart moet passen. Zowel voor de overledene als voor de nabestaanden.

Ik begeleid u op een open en  betrokken wijze bij het vormgeven van de uitvaart in Deventer. In alle rust leid ik u langs alle keuzes die op weg naar het afscheid moeten worden genomen. Hierdoor ontdekt u als vanzelf wat voor u én voor de overledene passend is.

Zo krijgt de uitvaart langzaam maar zeker vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis of crematie.

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 – 54 24 11 05

Voor een kennismaking of voorbespreking kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

  • Open, betrokken en informeel
  • Achtergrond als kunstenaar
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent

Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding
Hof van Adwaita 13
7411 VR Deventer
06 – 54 24 11 05
info@rob-oostenrijk.nl

Lid van het Netwerk Uitvaartvernieuwers

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Afscheid nemen begint op de dag van overlijden. Soms zelfs al daarvoor. Als uitvaartverzorger vind ik het van belang dat er in de hele periode rondom het sterven, tot aan de dag van de uitvaart aandacht is voor het afscheid nemen. Alle stappen die u daarin neemt zijn van belang. Het verzorgen van het lichaam van de overledene, het kiezen van de kleding die hij of zij aan krijgt. Misschien wilt u er wel bij helpen, dat kan!

Intense dagen

Dan is de overledene een aantal dagen opgebaard en u kijkt misschien af en toe. Er komt bezoek. Kaarten moeten geschreven. U denkt met elkaar na over een tekst voor op de kaart. Misschien wilt u wat zeggen bij de uitvaart. Het zijn allemaal stapjes op weg naar het laatste afscheid.

Het zijn intense dagen. Vaak ook heel bijzondere dagen. Ik begeleid u graag in dit proces. Ik kijk en denk met u mee. Help u met allerlei praktische zaken. Neem regelwerk uit handen. En help u zo een passend afscheid te creëren.

Uitvaartzorg Deventer

Ik werk als uitvaartbegeleider in Deventer en de plaatsen daar omheen.

Werkwijze

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Ik geef daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks kom ik bij u langs. Ik denk en kijk met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart. Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt.

ruimte maken voor de dood

en het leven

Uitvaart Deventer