Rob Oostenrijk

Ik ben Mariëtte Bastiaansen

Hovenier, schooltuin juffrouw, klassiek zangeres, zangpedagoog en dirigente zijn beroepen die je wellicht niet verwacht bij een uitvaartbegeleider.

Als kind voelde ik me verbonden met alles wat met natuur te maken heeft. De vier elementen in allerlei facetten maakte dat ik nieuwsgierig was naar leven en dood, muziek en zang. Na een korte loopbaan als hovenier ben ik aansluitend in klassiek zang afgestudeerd aan het conservatorium en heb op vele podia in de wereld gemusiceerd.

In een samengesteld gezin heb ik samen met mijn man 6 kinderen. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om met iedereen in verbinding te blijven.

Hovenier, schooltuin juffrouw, klassiek zangeres, zangpedagoog en dirigente zijn beroepen die je wellicht niet verwacht bij een uitvaartbegeleider.

Toch is er een verbindende factor. Wat ik heb geleerd in al die jaren is om af te stemmen op de behoefte van mensen en ze te helpen om een ontwikkeling door te maken. Samen met elkaar iets moois te maken, iets zinvols, iets waar je trots op mag zijn en wat je bij elkaar brengt. Uit liefde voor elkaar en als doel een prachtig eindresultaat.

Ik denk dat verbinding maken met mensen het belangrijkste onderdeel is van het werk van een uitvaartbegeleider.

Dat is wat ik mooi en zinvol vind; Verschillende mensen te helpen om met elkaar een mooi afscheid vorm te geven. Een afscheid waar iedereen mag zijn zoals hij is, met respect en uit liefde voor elkaar.

Contact

tel: 06 – 54 32 67 14
e-mail: mariette@rob-oostenrijk.nl