Rob Oostenrijk

Wat anderen zeggen over Rob Oostenrijk uitvaartbegeleiding

Wat ben ik blij dat we voor Rob gekozen hebben als uitvaartbegeleider.
Zo hebben we afscheid kunnen nemen van mijn vader met een persoonlijke kaart en een mooie dienst.
Rob is een fijne, rustige, begripvolle man, die ruimte geeft voor eigen ideeën en wensen en die aanvult met waardevolle tips. Zodat we terug kunnen kijken op een mooi eerbetoon aan het leven van mijn vader.
Ook was het fijn om te zien hoe hij omging met het autisme in onze familie.

S. v G.


Bijzonder ter zake kundig, gevoelvol, meebewegend met de gevoelens van mijn moeder en het gezin, begripvol en humoristisch… Rob toonde deze kwaliteiten in de week na het overlijden van mijn vader. Het werken naar het afscheid toe waren, mede door Rob, waardevolle dagen. Met hem aan onze zijde wisten we dat het goed zou komen. Mijn moeder sprak achteraf
de woorden: “Niets dan lof.”

B.B.


Wij hebben het hele proces, van de ziekte van mijn man tot aan de nabespreking van de uitvaart, met Rob als zeer prettig ervaren. Rob heeft ons erg goed begeleid, dacht heel goed mee en kwam met mooie oplossingen en adviezen. De uitvaart en de weg er naartoe paste bij wie wij zijn. We hadden er niks aan willen veranderen. Familie en vrienden gaven ook complimenten over de uitvaart. Rob was onzichtbaar aanwezig en had aan één oogwenk voldoende om te begrijpen wat we wilde. Het was een mooi afscheid en we kijken er met veel liefde op terug.

M. H.


De aanpak van Rob kenmerkt zich door openheid en betrokkenheid. Hij bezocht ons iedere dag en nam ons bij de hand om ons te helpen om de week voor het afscheid en de uitvaart vorm te geven. Zo ontstond er, dag na dag, een beeld van de uitvaart. Rob denkt mee, komt met voorstellen, geeft betrokkenen ruimte, helpt zoeken naar wat past bij de overledene en de achterblijvers waardoor de uitvaart heel persoonlijk kan worden. Daarnaast geeft hij bijv. over praktische zaken onderbouwde adviezen. Hij heeft veel aandacht voor de familie en details in het proces op de dag van de uitvaart. Hij neemt in het gehele traject de leiding, op een onopvallende maar toch duidelijke en heel prettige manier. Rob heeft een natuurlijke en vanzelfsprekende betrokkenheid en professionaliteit, die ons veel rust en vertrouwen heeft gegeven.

M. S.


Je dierbare begraven is een van de belangrijkste momenten in een mensenleven. Dan wil je dat iemand naast je staat, die je begrijpt, aanvoelt en je van zoveel mogelijk zaken kan ontzorgen. Rob brengt de rust en focus op de zaken die belangrijk zijn in de dagen voor, tijdens en na de begrafenis.

Hij zoekt samen met je naar de beste manier en vorm waarop jij een eerbetoon wilt brengen aan de dierbare die je bent verloren. Een waardig afscheid, liefst persoonlijk en puur op de manier die aansluit. Niets dan lof over deze geweldige vent die de gemiddelde naam “uitvaartbegeleider” ver overstijgt zonder arrogantie en zonder franje – puur Rob! Dank je wel!

M. W.


Wat was rob een enorme steun. Hij kwam met oplossingen en heeft het mij gemakkelijker gemaakt in een complexe situatie.

I. vd O.


Mede dankzij Rob Oostenrijk hebben wij mijn vader een warm afscheid gegeven. Onze wens om het geheel een vriendelijk en natuurlijk karakter te geven is onder begeleiding van Rob, vanaf de kaart tot en met het samenzijn na afloop, volledig gelukt. Zeer stijlvol zijn de “zwaardere” onderdelen door Rob verzorgd en persoonlijk hebben wij de contacten met Rob als heel plezierig ervaren.

M. v. K.


Rob Oostenrijk heeft ons gesteund met veel warmte en professionaliteit. Elke dag leidde hij ons stap voor stap een stukje verder door het proces richting de uitvaart, in behapbare delen die precies pasten bij wat we op dat moment aan konden, en met heel veel rust en tijd. Rob kwam met creatieve ideeën en gaf ons veel vertrouwen door tot in de details mee te denken en ook de leiding te nemen over praktische zaken. Achteraf hebben wij veel bijzondere reacties gekregen over de ceremonie en de betrokkenheid van Rob.

D. O.


Als een kunstenaar bewoog Rob mee met wat bij ons pastte… bewoog hij mee met het ook anders mogen vormgeven van deze voor ons zo bijzondere dag.

De combinatie van invoelend zijn en tevens professioneel ondersteunend en begeleidend aanwezig had ik nog nooit eerder gezien. Een groot voorbeeld voor de nieuwe tijd in de uitvaartwereld.

V. O.


Rob, hartelijk dank voor je prettige begeleiding na het overlijden van onze vader, man en opa! We hebben veel steun ervaren. Je betrokkenheid voelde heel natuurlijk, je humor was ook fijn. De crematoedienst was een mooie afsluiting, we hadden niet beter kunnen wensen.

E.K.

 


Wij hebben ons als familie in de week na het overlijden van onze moeder in alle opzichten gedragen en gesteund gevoeld door Rob Oostenrijk. Hij was er voor ons en heeft op een bijzonder prettige wijze het afscheid met ons samen op een mooie manier vorm gegeven. Hij had oog voor ons als familie en was in staat om iedereen op zijn of haar wijze betrokken te laten zijn bij het afscheid. Ook het zakelijke gedeelte is door Rob zeer professioneel en adequaat geregeld.

J. K.


Rob is warm, betrokken en rustgevend. Doordat hij veel aandacht heeft voor wensen van de nabestaanden, hebben we samen een zeer persoonlijke uitvaart van mijn vader kunnen creëren, waar we met een enorm goed gevoel naar terug kijken. We zien Rob als een prettige uitvaartondernemer.

I. T.

De uitvaart van mijn vader was een proces waar Rob vanaf het eerste uur een uitzonderlijke rol in heeft vervuld; we hadden ons geen betere begeleider kunnen wensen. Mijn broer zei aan het einde van het nagesprek welgemeend “Tot ziens”.

Een bijzondere mix van geduld en doortastendheid, zachte aandacht en humor, persoonlijke inbreng hebben en juist ons heel eigen laten zijn, praktisch insteken en daarbij alle bedding bieden voor emotie en gevoel… hielp ons al het nodige te doen om mijn vader te eren en het moment van loslaten samen in schoonheid te beleven.

G.T.


Ik wil je enorm bedanken voor het organiseren van de uitvaart van mijn man. Het was prachtig en helemaal in de geest van hem. Enorm knap hoe je dit gedaan hebt, je straalt rust en vertrouwen uit en bent altijd op zoek naar manieren om de overledene recht te doen.
Ik heb enorm veel positieve reacties gekregen, over de kaart, uitvaart en ook over jou (wat je uitstraalt als mens). Ook onze zoon zei regelmatig hoe ongelooflijk prettig hij jouw aanwezigheid vond.

Heel veel dank hiervoor!

M.


Bij het overlijden van onze vader en opa hebben we reeds kennis gemaakt met Rob.
Rob heeft toen de uitvaart in volle tevredenheid uitgevoerd.
4 maanden na het overlijden van onze vader en opa hebben wij speciaal om Rob gevraagd om de uitvaart van onze moeder en oma te doen!
Dit zegt genoeg over hoe Rob!

A. N. S.


Rob we  willen je heel heel hartelijk bedanken voor de hele prettige, rustige, bijzondere en fijne begeleiding, vanaf het overlijden tot afscheid van onze moeder en oma.

Voor ons klopte alles:
– de opbaring (hoe bijzonder en fijn is het dat ze op haar eigen bed ligt en Rob iedere dag
gaat kijken)
– de kaart (met zoveel liefde gemaakt en vooral over nagedacht, het mooie Deventer met onze
ouders op het bankje)
– de rest van de week (was heel bijzonder en fijn)
– de rouwbus (hebben wij als heel intiem, prettig en fijn ervaren, echt GEWELDIG)
– het afscheid in Dieren (echt met zoveel warmte en liefde)

Als wij de DVD terugkijken, ook dan is het compleet.
Alle 3 de kleinkinderen dragen een steentje bij op hun eigen manier, zo fijn en bijzonder.
Rob heeft het perfect in elkaar gedraaid. Het was een warm, mooi en liefdevol afscheid.

Alles had Rob in de hand.
Het ging gedoseerd en niet alle informatie in 1 keer.
Je hebt al veel te verwerken.
Rob is een heel prettig en uniek persoon.

A. D. M.


Dankbaarheid.
Rob is een bijzonder professionele uitvaart verzorger en een fijn mens.
Respectvol, open en hij denkt aan alles.
Niets is te veel en de communicatie is perfect.
Dankzij de inzet van Rob hebben wij een mooie uitvaart van mijn vader mogen ervaren.
Onze dank namens de familie en mijzelf.

F.M.


Rob heeft zich zeer betrokken opgesteld en naast mij en mijn man waren ook onze beide zoons zeer over hem te spreken. Hij heeft de uitvaart van onze dochter zeer professioneel begeleid en ook op de dag van de uitvaart was zijn aanwezigheid zeer professioneel en plezierig.

A. v. E. B.


Rob is de meest empatische man die je in dit soort situaties nodig hebt. Hij denkt mee is geduldig enz.

S. K.


Rob is een betrokken begeleider in een verdrietige tijd. Weliswaar liepen we tegen wat onverwachte zaken aan, maar die werden snel opgelost. Rob luistert goed naar de wensen van een ieder en helpt mee om knopen door te hakken daar waar de meningen even verdeeld zijn. Zijn optreden op straat is eervol voor de overledene. Moeder heeft een waardige en mooie opbaring en uitvaart gekregen.

J. K.


Er is met veel aandacht en geduld naar de situatie gekeken. Uitgaan van wat er is geeft veel meer dan iets “moeten bereiken”. En dat is gelukt!!! Dat geeft rust en vertrouwen.

T. v. Y.


Beste Rob, mede door jou hebben wij de uitvaart van mijn vader waardig kunnen afsluiten.
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Je hebt een groot inlevingsvermogen en je bezit over gepaste humor. Het is een persoonlijk afscheid geworden. Bedankt daarvoor!

W. W.


Rob verstaat de kunst om af te stemmen op wat er nodig is in de kwetsbare periode net na een overlijdensgeval. Inlevend maar doortastend. Hij had oog voor ons allemaal, waardoor we elk op ons eigen manier een bijdrage hadden in het afscheid. Zijn begeleiding heeft ons erg geholpen.
I. v W.

Rob is een betrokken en meelevende uitvaartbegeleider.
Hij doet zijn uiterste best om aan de laatste wensen van de overledene te voldoen,
denkt hierbij ook aan alle betrokken familie leden.

J. G.


Hij liet ons vrij in onze eigen keuzes en ondersteunde ons waar nodig. Had ook nog een paar kostenbesparende suggesties. Prima gedaan, we kijken er tevreden op terug.

H. V. – v. d. W.

Overlijden Deventer