Waardevol bijdragen

Waardevol bijdragen aan een uitvaart in Zwolle
die precies past bij de overledene én bij u.

Betrokken, informeel en in alle rust leiden wij u langs alle keuzes die belangrijk zijn. Zo krijgt de uitvaart gaandeweg vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis of crematie.

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 48 52 80 86

Rob Oostenrijk uitvaartbegeleiding is een kleine zelfstandige uitvaartonderneming in Deventer. U wordt begeleid door Rob Oostenrijk of Mariëtte Bastiaansen.

06 48 52 80 86 WhatsApp
  • Open, betrokken en informeel
  • Creatieve achtergrond
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent
  • Altijd één aanspreekpunt

Netwerk uitvaartnieuws

Waardevol bijdragen

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Wij geven daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks komen we bij u langs. We denken en kijken met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart.

Voorbespreking

Het vooraf bespreken van uw wensen rondom de uitvaart kan veel rust geven voor alle betrokkenen. Voor een kennismaking of voorbespreking komt één van ons graag vrijblijvend naar u toe.

Als iemand overlijdt

Het eerste wat je doet als iemand overlijdt is: bij de dode zijn op jouw manier.
Laten doordringen wat er gebeurd is. Pas daarna belt u ons.

06 48 52 80 86

Uitvaart Zwolle

Opeens moet u een uitvaart in Zwolle regelen. Of het zich nu onverwachts aandient of zich al ruim van tevoren heeft aangekondigd: het uiteindelijke wegvallen van een geliefde doet pijn. Niet alleen emotioneel, maar vaak ook fysiek. U voelt het door uw hele lichaam. Gelukkig kan ik – Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding – u in Zwolle bijstaan. Van de voorbespreking tot het laatste afscheid: ik sta graag voor u klaar. Samen zorgen wij in Zwolle voor een uitvaart die perfect bij de overledene past.

Bel mij direct

Voorbespreking

De dood is iets ongrijpbaars. Het kan zich zomaar aandienen. Toch zijn er ook veel mensen die van tevoren weten dat hun einde nabij is. Bijvoorbeeld omdat ze ongeneeslijk ziek zijn of een hoge leeftijd hebben behaald. Het kan voor hen dan fijn zijn uitgebreid om over hun uitvaart in Zwolle na te denken. Dit kan tijdens een voorbespreking. Tijdens zo’n gesprek ga ik – vaak in bijzijn van de directe familie – na wat de uitvaartwensen zijn. Hoe moet de uitvaart in Zwolle vormgegeven worden? Door dit op papier te zetten kunt u uzelf en uw nabestaanden veel rust bieden.

De juiste beslissingen

Wanneer iemand komt te overlijden, hoeft u niet meteen alles rondom de uitvaart in Zwolle te regelen. Wat wel direct van belang is, is de vraag of u de overledene wilt begraven of cremeren. Ook is het van belang om de datum en de locatie vast te stellen. Vervolgens kom ik in de dagen daarna bij u langs. In deze tijd staan we stil bij de beslissingen die genomen moeten worden. Hierbij vind ik het belangrijk dat u beslissingen neemt waar u zich goed bij voelt en die passen bij de overledene.

Laatste wensenboekje

Een overlijden binnen een familie is een emotionele gebeurtenis. Veel nabestaanden staan echter direct in de overlevingsstand: er moet in Zwolle eerst een uitvaart geregeld worden. De aanwezigheid van een laatste wensenboekje kan dan uitkomst bieden. Dit boekje – waarin u uw wensen vastlegt – biedt namelijk de nodige houvast tijdens uw uitvaartverzorging in Zwolle. Nabestaanden weten namelijk hoe u deze het liefst gewild zou hebben. Ook biedt het een opening om het er met uw geliefden over te hebben. En dat biedt rust.

Uw uitvaart in Zwolle geregeld door Rob Oostenrijk

Een uitvaartverzorger: dat wordt men niet zomaar. Daar schuilt vaak een verhaal achter. Dit geldt ook voor mij: Rob Oostenrijk. Ik ben van oorsprong kunstenaar. Toen mijn dochter – zeven maanden oud – overleed, zette ik deze kwaliteiten in bij het regelen van haar uitvaart. Deze aangrijpende gebeurtenis heeft mij ingrijpend veranderd, waarna ik mij besloot om te scholen. Vandaag de dag help ik nabestaanden met het regelen van de uitvaart van hun geliefden – ook in Zwolle. Met rust en een open houding.

In Zwolle mijn uitvaartbegeleiding inschakelen?

Na het overlijden van uw geliefde komt er veel op u af. Waar en wanneer vindt de uitvaart in Zwolle plaats? Wordt de overledene begraven of toch gecremeerd? Welke uitvaartverzorger in Zwolle schrijft u aan? Al deze vragen kunnen u – als nabestaande – flink overweldigen. Hecht u veel waarde aan rust in deze zware tijd? Schakel dan in Zwolle de diensten van Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding in. Bel gerust naar 06 48 52 80 86 voor meer informatie. Of mail naar info@rob-oostenrijk.nl. Wat kan ik voor uw uitvaart in Zwolle betekenen?

Wij zijn gevestigd in Deventer en actief in de gehele regio zoals Zwolle, Zutphen en omgeving.

Ridderspoor