Uitvaart Zutphen

Ik help u op een open, betrokken en informele wijze bij het vormgeven van de uitvaart Zutphen.

Uitvaart Zutphen
Uitvaart Deventer

Een uitvaart die precies past;
bij de overledene én bij u

Betrokken, informeel en in alle rust leid ik u langs alle keuzes die belangrijk zijn. Zo krijgt de uitvaart gaandeweg vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis of crematie.

Bij een overlijden, dag & nacht: 0570 – 44 20 25

Voor een kennismaking of voorbespreking kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

Handtekening Rob Oostenrijk

Ik verzorg de uitvaart in Deventer, Zutphen en alle omliggende plaatsen.

  • Open, betrokken en informeel
  • Achtergrond als kunstenaar
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent

Lid van:

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Werkwijze

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Ik geef daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks kom ik bij u langs. Ik denk en kijk met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart. Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt.

Een overlijden?

Het eerste wat je doet als iemand overlijdt is: bij de dode zijn op jouw manier. Laten doordringen wat er gebeurd is. Pas daarna belt u mij.

De uitvaart

De dagen naar de uitvaart van een overledene zijn intens en waardevol. Ik begeleid u stap voor stap.

Kinderuitvaart

Ik weet hoe het is om een kind te verliezen. Ik help je – jullie – graag om een zo goed en mooi mogelijk afscheid te creëren.

Voorbespreking

Het vooraf bespreken van uw wensen rondom de uitvaart kan veel rust geven in de laatste levensfase.

Hoe u het graag wilt

Boekje 'Hoe ik het graag wil'Het vastleggen van uw laatste wensen kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u het boekje ontvangen? Ik stuur het u gratis toe.
Aanvragen

Uitvaart Zutphen

Een uitvaart in Zutphen, er is iemand overleden en wat moet je dan? Een vraag waar de meeste mensen niet over nadenken tot de situatie zich voordoet. Bij een overlijden in Zutphen moet er een begrafenis of crematie vormgegeven worden. Iets waar de meeste mensen maar een paar keer in hun leven mee te maken krijgen. Dan is het fijn als er iemand is die u begeleidt. Die u kunt vertrouwen. Die u aanvoelt, ondersteunt en bij de hand neemt.

Bel mij direct

Open, betrokken en informeel

Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding betekent een open, betrokken en informele begeleiding. Bij een uitvaart in Zutphen is het belangrijk dat die past, zowel bij de overledene als bij u. Als uitvaartbegeleider help ik u bij alle stappen in de periode tussen het overlijden en de dag van de uitvaart. Ik kom elke dag bij u langs om in alle rust de uitvaart voor te bereiden. U bent op zoek naar uitvaartzorg in Zutphen en wilt op een persoonlijke en rustige manier afscheid nemen van een dierbare. Daar help ik u graag bij.

Crematorium en begraafplaats in Zutphen

Zutphen heeft een prachtig crematorium. ‘De Omarming’ is gelegen op het terrein van de Oosterbegraafplaats aan de Voorster Allee. Naast de grote aula is er een kleinere aula waar in een meer informele setting afscheid genomen kan worden met maximaal 35 personen. Ook kunt u de aula gebruiken voor een begrafenis. Ook de begraafplaats in Warnsveld is een optie. U kunt dan eventueel gebruik maken van de kapel op het terrein van GGNet. Maar een uitvaart in Zutphen kan ook heel goed plaatsvinden vanuit een andere locatie. Het kerkje van Warnsveld bijvoorbeeld, of het oude fabriekje de IJsselstroom, of vanuit een plek die voor de overledene belangrijk was. Er is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie misschien denkt. De overledene kan dan met een klein groepje naar het crematorium of de begraafplaats in Zutphen worden gebracht.

Voorbespreken

Het kan rust geven om bij een naderend overlijden de uitvaart in Zutphen voor te bespreken. De ervaring leert dat het niet nodig is om alles al in detail te regelen. Vaak is het fijner om de grote lijn van een begrafenis of crematie in Zutphen vast te leggen. Ik heb gemerkt dat je veel dingen pas echt weet als de dood heel dichtbij is. Daar geef ik alle ruimte voor en het is eigenlijk jammer als dat niet kan doordat veel al is vastgelegd. Een voorgesprek gaat dus vaak over praktische vragen en grote lijnen. Het belangrijkste is eigenlijk dat er rust ontstaat omdat de uitvaart in Zutphen mooi en passend zal worden. Het blijkt fijn om daar met elkaar over te praten. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Persoonlijke en unieke overlijdenskaart

Tijdens de uitvaart in Zutphen help en begeleid ik u in het proces van afscheid nemen. Deze dagen zijn intens, maar ook heel erg bijzonder. U kunt mij inschakelen voor allerlei praktische zaken, zodat u zelf bijvoorbeeld bezig kunt gaan met de persoonlijke tekst voor op de kaart. Bij mij is de overlijdenskaart altijd uniek, omdat ik de kaarten zelf maak. Dit biedt u ook de mogelijkheid om de kaart zo persoonlijk mogelijk te maken.

Uitvaart, begrafenis of crematie in Zutphen? Ik help u graag

Heeft u vragen over uitvaartverzorging in Zutphen? Of wilt u eens kennis maken? Dat kan uiteraard. U kunt mij altijd bellen en ik kom graag naar u toe om u verder te informeren of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij een overlijden ben ik dag en nacht bereikbaar via 0570 – 44 20 25. U kunt uiteraard ook mailen of het contactformulier gebruiken.

Wij zijn gevestigd in Deventer en actief in de gehele regio zoals Zwolle, Zutphen, Gorssel en omgeving.