Uitvaart Zwolle

Uitvaart Zutphen
Uitvaart Deventer

Een uitvaart die precies past;
bij de overledene én bij u

Betrokken, informeel en in alle rust leid ik u langs alle keuzes die belangrijk zijn. Zo krijgt de uitvaart gaandeweg vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis of crematie.

Bij een overlijden, dag & nacht: 0570 – 44 20 25

Voor een kennismaking of voorbespreking kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

Handtekening Rob Oostenrijk

Ik verzorg de uitvaart in Deventer, Zutphen en alle omliggende plaatsen.

  • Open, betrokken en informeel
  • Achtergrond als kunstenaar
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent

Lid van:

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Werkwijze

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Ik geef daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks kom ik bij u langs. Ik denk en kijk met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart. Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt.

Een overlijden?

Het eerste wat je doet als iemand overlijdt is: bij de dode zijn op jouw manier. Laten doordringen wat er gebeurd is. Pas daarna belt u mij.

De uitvaart

De dagen naar de uitvaart van een overledene zijn intens en waardevol. Ik begeleid u stap voor stap.

Kinderuitvaart

Ik weet hoe het is om een kind te verliezen. Ik help je – jullie – graag om een zo goed en mooi mogelijk afscheid te creëren.

Voorbespreking

Het vooraf bespreken van uw wensen rondom de uitvaart kan veel rust geven in de laatste levensfase.

Hoe u het graag wilt

Boekje 'Hoe ik het graag wil'Het vastleggen van uw laatste wensen kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u het boekje ontvangen? Ik stuur het u gratis toe.
Aanvragen

Uitvaart Zwolle

Opeens moet u een uitvaart in Zwolle regelen. Of het zich nu onverwachts aandient of zich al ruim van tevoren heeft aangekondigd: het uiteindelijke wegvallen van een geliefde doet pijn. Niet alleen emotioneel, maar vaak ook fysiek. U voelt het door uw hele lichaam. Gelukkig kan ik – Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding – u in Zwolle bijstaan. Van de voorbespreking tot het laatste afscheid: ik sta graag voor u klaar. Samen zorgen wij in Zwolle voor een uitvaart die perfect bij de overledene past.

Bel mij direct

Voorbespreking

De dood is iets ongrijpbaars. Het kan zich zomaar aandienen. Toch zijn er ook veel mensen die van tevoren weten dat hun einde nabij is. Bijvoorbeeld omdat ze ongeneeslijk ziek zijn of een hoge leeftijd hebben behaald. Het kan voor hen dan fijn zijn uitgebreid om over hun uitvaart in Zwolle na te denken. Dit kan tijdens een voorbespreking. Tijdens zo’n gesprek ga ik – vaak in bijzijn van de directe familie – na wat de uitvaartwensen zijn. Hoe moet de uitvaart in Zwolle vormgegeven worden? Door dit op papier te zetten kunt u uzelf en uw nabestaanden veel rust bieden.

De juiste beslissingen

Wanneer iemand komt te overlijden, hoeft u niet meteen alles rondom de uitvaart in Zwolle te regelen. Wat wel direct van belang is, is de vraag of u de overledene wilt begraven of cremeren. Ook is het van belang om de datum en de locatie vast te stellen. Vervolgens kom ik in de dagen daarna bij u langs. In deze tijd staan we stil bij de beslissingen die genomen moeten worden. Hierbij vind ik het belangrijk dat u beslissingen neemt waar u zich goed bij voelt en die passen bij de overledene.

Laatste wensenboekje

Een overlijden binnen een familie is een emotionele gebeurtenis. Veel nabestaanden staan echter direct in de overlevingsstand: er moet in Zwolle eerst een uitvaart geregeld worden. De aanwezigheid van een laatste wensenboekje kan dan uitkomst bieden. Dit boekje – waarin u uw wensen vastlegt – biedt namelijk de nodige houvast tijdens uw uitvaartverzorging in Zwolle. Nabestaanden weten namelijk hoe u deze het liefst gewild zou hebben. Ook biedt het een opening om het er met uw geliefden over te hebben. En dat biedt rust.

Uw uitvaart in Zwolle geregeld door Rob Oostenrijk

Een uitvaartverzorger: dat wordt men niet zomaar. Daar schuilt vaak een verhaal achter. Dit geldt ook voor mij: Rob Oostenrijk. Ik ben van oorsprong kunstenaar. Toen mijn dochter – zeven maanden oud – overleed, zette ik deze kwaliteiten in bij het regelen van haar uitvaart. Deze aangrijpende gebeurtenis heeft mij ingrijpend veranderd, waarna ik mij besloot om te scholen. Vandaag de dag help ik nabestaanden met het regelen van de uitvaart van hun geliefden – ook in Zwolle. Met rust en een open houding.

In Zwolle mijn uitvaartbegeleiding inschakelen?

Na het overlijden van uw geliefde komt er veel op u af. Waar en wanneer vindt de uitvaart in Zwolle plaats? Wordt de overledene begraven of toch gecremeerd? Welke uitvaartverzorger in Zwolle schrijft u aan? Al deze vragen kunnen u – als nabestaande – flink overweldigen. Hecht u veel waarde aan rust in deze zware tijd? Schakel dan in Zwolle de diensten van Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding in. Bel gerust naar 0570 – 44 20 25 voor meer informatie. Of mail naar info@rob-oostenrijk.nl. Wat kan ik voor uw uitvaart in Zwolle betekenen?

Wij zijn gevestigd in Deventer en actief in de gehele regio zoals Zwolle, Zutphen en omgeving.