Uitvaart Zwolle

uitvaart crematie begrafenis deventer

Uitvaart in Zwolle

Een uitvaart moet passen. Zowel voor de overledene als voor de nabestaanden.

Ik begeleid u op een open en betrokken wijze bij het vormgeven van de uitvaart. Bijvoorbeeld in Zwolle. In alle rust leid ik u langs de keuzes die op weg naar het afscheid belangrijk zijn. Hierdoor ontdekt u bijna als vanzelf wat voor u én voor de overledene passend is.

Zo krijgt de uitvaart stap voor stap vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis of crematie.

Handtekening Rob Oostenrijk

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 – 54 24 11 05

  • Eén aanspreekpunt van begin tot eind
  • Open en betrokken
  • Alle zorgen uit handen
  • Aandacht voor details
  • Met oog voor uw traditie
  • Kostenbewust
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent
  • Gratis voorbespreking

Voor een kennismaking of de voorbespreking van een uitvaart in Zwolle kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

06 – 54 24 11 05 of info@rob-oostenrijk.nl

Lid van:

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Afscheid nemen begint op de dag van overlijden. Soms zelfs al daarvoor. Als ik een uitvaart begeleid vind ik het van belang dat er in de hele periode rondom het sterven, tot aan de dag van de uitvaart aandacht is voor het afscheid nemen. Alle stappen die u daarin neemt zijn van belang. Bijvoorbeeld het verzorgen van het lichaam van de overledene, het kiezen van de kleding die hij of zij aan krijgt. Misschien wilt u er wel bij helpen, dat kan!

Intense dagen

Vervolgens is de overledene een aantal dagen opgebaard. Dat kan in een uitvaartcentrum, maar ook thuis. U praat met elkaar over een tekst voor op de kaart. Misschien denkt u over wat u wilt zeggen bij de uitvaart. Het zijn allemaal stapjes op weg naar het laatste afscheid.

Het zijn intense dagen. Vaak ook heel bijzondere dagen. Ik begeleid u graag in dit proces. Ik help u met allerlei praktische zaken, neem regelwerk uit handen, kom met ideeën, en schep ruimte en rust zodat u langzaam maar zeker naar de uitvaart kunt toeleven. Zo help ik u een passend afscheid te creëren.

Uitvaart Zwolle

Ik ben als uitvaartverzorger gevestigd in Deventer en verzorg de uitvaart onder andere in Zwolle en Zutphen.

Anderen over Rob

Beste Rob,

Met een goed gevoel kijk ik terug op het afscheid van Bert. Jij hebt daarbij een belangrijke rol gespeeld. Ik vond je rustig, rustgevend en geruststellend. Zeer respectvol; serieus, maar er was ook ruimte voor een lach en een traan.

Je schetste mogelijkheden en liet ons beslissen. Je bood volop de ruimte om het afscheid op onze eigen manier vorm, inhoud en kleur te geven.

Ik vind het erg fijn dat we jou gekozen hebben om ons te begeleiden bij dit afscheid.

Met hartelijke groet,
Maria

Hoe ik het graag wil

Boekje 'Hoe ik het graag wil'Het vastleggen van uw wensen voor uw uitvaart kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u dit boekje gratis ontvangen? Klik dan hier om het aanvraagformulier in te vullen. Ik stuur u het boekje dan direct toe.

ruimte maken voor de dood

en het leven

Uitvaart Deventer