Crematie Deventer

Crematie Deventer

crematie deventer

Uitvaart Deventer

Crematie Deventer

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om na hun overlijden gecremeerd te worden. Een reden die je veel hoort is dat mensen het minder ‘bezwaarlijk’ vinden. Kinderen wonen vaak verder weg en hoeven dan niet voor het graf te zorgen en er wordt niet jarenlang beslag gelegd op een stuk grond.

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen: 06 – 54 24 11 05

Wilt u eens kennismaken of een aanstaande crematie met mij bespreken, dan kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

  • Open, betrokken en informeel
  • Achtergrond als kunstenaar
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent

Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding
Schoutyenweg 43
7413 XA Deventer
06 – 54 24 11 05
info@rob-oostenrijk.nl

Lid van:

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Voor de nabestaanden is het bijzonder dat ze met de as kunnen doen wat ze willen. Mee naar huis nemen, verstrooien op een plek die voor hen of de overledene belangrijk is of in een sieraad laten verwerken zodat je altijd een deel van de overledene bij je hebt. En zelfs laten begraven.

Crematoria

Een crematie in Deventer kan in crematorium Steenbrugge, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor crematorium ‘De Omarming‘ in Zutphen. Bij beide crematoria heeft Rob Oostenrijk Uitvaartverzorging goede contacten.

De juiste plek voor het afscheid

Het is goed om te weten dat je bij een crematie niet verplicht bent om de afscheidsbijeenkomst ook in het crematorium te houden. Dit kan ook op een plek die voor u een bijzondere betekenis heeft. Na het afscheid kunt u dan de overledene in kleine kring begeleiden naar het crematorium waar dan de crematie plaatsvindt. Dit kan bijdragen aan een meer persoonlijke uitvaart.

Begeleiding

Ik begeleid u op een open en  betrokken wijze bij het vormgeven van de crematie in Deventer. In alle rust leid ik u langs alle keuzes die op weg naar het afscheid moeten worden genomen. Hierdoor ontdekt u als vanzelf wat voor u én voor de overledene passend is.
Zo krijgt de uitvaart langzaam maar zeker vorm en wordt het altijd een persoonlijke crematie.

Werkwijze

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Ik geef daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks kom ik bij u langs. Ik denk en kijk met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart. Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt.

ruimte maken voor de dood

en het leven

Uitvaart Deventer