Waardevol bijdragen

Waardevol bijdragen aan een crematie in Deventer
die precies past bij de overledene én bij de nabestaanden.

Als iemand die u dierbaar was overlijdt, komt er veel op u af. Wij helpen u graag. Betrokken, informeel en in alle rust leiden wij u langs alle keuzes die belangrijk zijn. Stap voor stap, met veel aandacht voor wat voor u belangrijk is. Zo krijgt de uitvaart gaandeweg vorm en wordt het altijd een persoonlijke crematie.

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 48 52 80 86

Rob Oostenrijk uitvaartbegeleiding is een kleine zelfstandige uitvaartonderneming in Deventer. U wordt begeleid door Rob Oostenrijk of Mariëtte Bastiaansen.

06 48 52 80 86 WhatsApp
  • Open, betrokken en informeel
  • Creatieve achtergrond
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent
  • Altijd één aanspreekpunt

Netwerk uitvaartnieuws

Waardevol bijdragen

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Wij geven daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks komen we bij u langs. We denken en kijken met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart.

Voorbespreking

Het vooraf bespreken van uw wensen rondom een crematie kan veel rust geven voor alle betrokkenen. Voor een kennismaking of voorbespreking komt één van ons graag vrijblijvend naar u toe.

Als iemand overlijdt

Het eerste wat je doet als iemand overlijdt is: bij de dode zijn op jouw manier.
Laten doordringen wat er gebeurd is. Pas daarna belt u ons.

06 48 52 80 86

Crematie Deventer

Voor een crematie in Deventer werken we nauw samen met crematorium Steenbrugge en de Omarming in Zutphen. Crematorium Steenbrugge heeft twee aula’s: één grote, voor ruim 100 gasten en een kleinere, voor max 25 personen. De Omarming heeft een grote, maar toch intieme aula voor maximaal 200 gasten. De kleine aula is ingericht als een soort grand café met tafels waaraan de gasten zitten. Dat geeft een hele ontspannen en persoonlijke sfeer.

Alternatieve locaties

U bent niet verplicht het afscheid in het crematorium te houden. Steeds vaker kiezen mensen voor een persoonlijke plek om het afscheid te houden. Na afloop begeleidt de familie de overledene dan naar het crematorium in Deventer voor de eigenlijke crematie. Het afscheid zou bijvoorbeeld thuis kunnen plaatsvinden als het in kleine kring is. Vrijwel elke plek die passend is bij de overledene kan gebruikt worden om een afscheid te houden. Voor grotere groepen maken we vaak gebruik van de Lebuinuskerk, de kerk van Diepenveen, of de kerk van Wilp. Door de neutrale inrichting zijn deze kerken ook voor een niet-religieus afscheid heel geschikt. Sinds kort is ook abdij Nieuw-Sion beschikbaar als afscheidslocatie.

Na de crematie: de as

Een maand na de crematie in Deventer kunt u de as ophalen bij het crematorium. U kunt de as bewaren in een urn of uitstrooien op een dierbare plek. Ook is het bijjvoorbeeld mogelijk de as in zee te laten uitstrooien. Het crematorium kan u urnen laten zien en op het internet zijn veel urnen te vinden. Maar u kunt ook zelf een urn (laten) maken. Verschillende bedrijven en kunstenaars houden zich daar mee bezig.

Begeleiding van de crematie in Deventer

In de dagen tussen het overlijden en de crematie komt er veel op u af. Wij begeleiden u op een open, betrokken en informele manier. We vinden het belangrijk dat een crematie in Deventer zowel bij u, als bij de overledene past. We nemen daar alle tijd voor. Als uitvaartbegeleider helpen wij u bij alle stappen in de periode tussen het overlijden en de dag van de crematie in Deventer. Bent u op zoek naar een crematie in Deventer en wilt u op een persoonlijke en rustige manier afscheid nemen van een dierbare? Dan helpen Rob of Mariëtte u daar graag bij.

Een persoonlijke crematie in Deventer

Elke crematie is uniek, want elke mens is uniek. Wij werken nooit met standaardoplossingen. Dat wil niet zeggen dat je soms juist bewust wilt aansluiten bij een traditie. Het is niet het doel om een zo origineel mogelijke crermatie te organiseren, maar een zo persoonlijk mogelijke. En soms betekent dat juist een traditioneel afscheid omdat dat het beste past bij de overledene. Omdat u door onze begeleiding langzaam maar zeker naar de crematie toeleeft wordt het altijd een passende crematie in Deventer. Wij kunnen u ook van dienst zijn in bijvoorbeeld  Zutphen, Bathmen en Gorssel.

Crematie in Deventer? Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen over een crematie in Deventer? Of wilt u eens kennis maken? Dat kan uiteraard. U kunt ons altijd bellen en Mariëtte of Rob komen graag naar u toe om u verder te informeren of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij een overlijden ben ik dag en nacht bereikbaar via 06 48 52 80 86. U kunt uiteraard ook mailen of het contactformulier gebruiken.

Ridderspoor