Uitvaart Bathmen

uitvaart crematie begrafenis deventer

Uitvaart Bathmen

Heeft u iemand in uw omgeving verloren? Dan kan er in een korte tijd heel veel op u afkomen. Allerlei gevoelens, emoties en misschien wel heel veel vragen. Daarnaast komen er ook allemaal zaken op u af die u moet regelen. De financiën, de erfenis en natuurlijk de uitvaart in Bathmen. Wanneer iemand u kan begeleiden bij het regelen van een crematie of begrafenis, dan kan dat enorm veel rust opleveren. Dan is het fijn dat u iemand kunt vertrouwen. Iemand die u ondersteunt en u bij de hand neemt. Laat de uitvaartverzorging in Bathmen daarom over aan Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding. 

Handtekening Rob Oostenrijk

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 – 54 24 11 05

  • Eén aanspreekpunt van begin tot eind
  • Open en betrokken
  • Alle zorgen uit handen
  • Aandacht voor details
  • Met oog voor uw traditie
  • Kostenbewust
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent
  • Gratis voorbespreking

Voor een kennismaking of de voorbespreking van een uitvaart in Bathmen kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

06 – 54 24 11 05 of info@rob-oostenrijk.nl

Lid van het Netwerk Uitvaartvernieuwers

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Uitvaartverzorging in Bathmen door Rob Oostenrijk

Wilt u dat de uitvaart in Bathmen op een open en betrokken manier wordt geregeld, dan bent u bij Rob Oostenrijk Uitvaartverzorging op het juiste adres. Naast de open en betrokken begeleiding, willen we ook op een informele manier de uitvaartverzorging in Bathmen bespreken. Op die manier kunt u op een rustige en persoonlijke manier alles rondom de uitvaart voorbereiden. Zo kunt u een waardige begrafenis of crematie laten regelen voor uw dierbare.

Uitvaart in Bathmen naar wens

Wilt u de uitvaart in Bathmen geheel naar de wens van de overledene laten verlopen? Dat kan. U kunt alles zoals u dat wilt met ons bespreken. Of het nu aankomt op de overlijdenskaart of de locatie. Alles is bespreekbaar. Wilt u de begrafenis of crematie laten plaatsvinden op een locatie in Bathmen die voor de overledene van grote betekenis was? Dan kunnen we het daarover hebben in het persoonlijke gesprek. Er is qua locatie veel meer mogelijk dan u in de eerste instantie misschien denkt.

Begrafenis, crematie of uitvaart in Bathmen laten regelen? Wij helpen u graag

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen of begeleiden met de uitvaart in Bathmen? Dan kunt u gerust contact opnemen om eerst kennis met ons te maken. Heeft u nog andere vragen waar u een antwoord op zoekt? Dan beantwoorden wij die graag. U kunt ons dag en nacht bereiken door te bellen naar 0570 – 44 20 25, door een mailtje te sturen of door ons contactformulier op de website in te vullen.

Anderen over Rob

Beste Rob,

Met een goed gevoel kijk ik terug op het afscheid van Bert. Jij hebt daarbij een belangrijke rol gespeeld. Ik vond je rustig, rustgevend en geruststellend. Zeer respectvol; serieus, maar er was ook ruimte voor een lach en een traan.

Je schetste mogelijkheden en liet ons beslissen. Je bood volop de ruimte om het afscheid op onze eigen manier vorm, inhoud en kleur te geven.

Ik vind het erg fijn dat we jou gekozen hebben om ons te begeleiden bij dit afscheid.

Met hartelijke groet,
Maria

Hoe ik het graag wil

Het vastleggen van uw wensen voor uw uitvaart kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u dit boekje gratis ontvangen? Klik dan hier om het aanvraagformulier in te vullen. Ik stuur u het boekje dan direct toe.

ruimte maken voor de dood

en het leven

Uitvaart Deventer