Een waardvol afscheid,
persoonlijk en uniek,
als het leven zelf

Bij een overlijden, dag & nacht: 06 48 52 80 86

  • Open, betrokken en informeel
  • Veel aandacht voor details
  • Altijd één aanspreekpunt
  • Ongeacht waar u verzekerd bent

Uitvaart Gorssel

Iemand waar u van hield in Gorrsel is overleden en u bent op zoek naar uitvaartverzorging. Verwacht of onverwacht, het overlijden van een geliefde is een verdrietige gebeurtenis. Er komt veel op u af. En terwijl u uw eerste stap in het rouwproces maakt, moet er ook nog een uitvaart in Gorssel geregeld worden. Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding helpt u daar graag bij. Onze uitvaartbegeleiding is betrokken, informeel en persoonlijk.

Bel ons direct

Voorbespreking voor een uitvaart in Gorssel

We overlijden allemaal, maar soms weet u dat u binnenkort zult overlijden. Bijvoorbeeld omdat u ongeneeslijk ziek zijn of al een hoge leeftijd heeft bereikt. Een voorbespreking kan u – en uw nabestaanden – veel rust bieden. Tijdens zo’n gesprek gaan we met elkaar zitten om uw wensen in kaart te brengen. Wordt het een crematie of een begrafenis? Wilt u  een uitvaart in Gorssel, bijvoorbeeld vanuit de aula op de begraafplaats? Of heeft u een andere locatie in gedachten? Welke muziek zal er gedraaid worden? Het geeft rust om dit soort zaken met elkaar te bespreken. Mariëtte of Rob helpen u daar graag bij.

Uitvaart Gorssel

Laatste wensenboekje

Het overlijden van een geliefde is een verdrietige gebeurtenis. Toch moet er op dat moment een uitvaart in Gorssel georganiseerd worden. Voor nabestaanden kan het fijn zijn om te weten wat de wensen van de overledene waren. Dit is niet alleen een mooi startpunt, maar geeft ook de nodige houvast tijdens het regelen van het laatste afscheid. Een laatste wensenboekje kan u daarbij helpen. Vink uw keuzes omtrent de uitvaart in Gorssel aan en bespreek deze met uw geliefden. Dat kan rust geven in de laatste periode van uw leven.

Organisatie van de complete uitvaart in Gorssel

Tijdens de uitvaartverzorging krijgt u de mogelijkheid om de afscheidslocatie en ons afscheidscentrum te bekijken. Ik zal u vertellen hoe de dag van het afscheid eruit zal gaan zien. U kunt ervan uitgaan dat de uitvaart tot in de puntjes geregeld is. Ik zorg namelijk voor de organisatie van de complete uitvaart in Gorssel. Dit geeft u de mogelijkheid om op een rustige manier afscheid te nemen.

Uitvaart in Gorssel kaarten

Uitvaartverzorging in Gorssel

Achter elke uitvaartverzorger schuilt een verhaal. Zo ook bij mij. Toen mijn dochter zeven maanden was, overleed ze. Op een ochtend lag ze dood in haar bedje. Deze gebeurtenis heeft mij ingrijpend veranderd. Mijn achtergrond als kunstenaar hielp mij bij het regelen van haar uitvaart. Alles ging eigenlijk vanzelf. Dit wil ik ook graag voor uw uitvaart in Gorssel doen. Waar en hoe u ook verzekerd bent. Bij Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding kunt u rekenen op een open, betrokken en persoonlijke uitvaart in Gorssel.

Regel meteen uw uitvaart

De dood. Het is een onderwerp die we het liefste uit de weg gaan. Toch overkomt het iedereen. En wanneer het zover is, wilt u de uitvaart van u en uw geliefden natuurlijk goed geregeld hebben. Onze uitvaartbegeleiding helpt u daarbij. Maak daarom nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom graag naar u toe. Bel naar 06 – 54 24 11 05 of mail naar info@rob-oostenrijk.nl. Bij overlijden kunt u mij dag en nacht bereiken. Uw uitvaart in Gorssel regel ik tot in de puntjes.

Uitvaart Gorssel Ridderspoor