Hoe zal uw uitvaart eruit zien?

Geen doorsnee vraag, maar toch. Wat past het beste bij u, wat vinden uw naasten belangrijk? Het is mooi om samen over uw afscheid te praten.

We zijn het niet zo gewend, praten over onze uitvaart. En toch kan het belangrijk zijn om het daar op enig moment met elkaar over te hebben. Soms is er een directe aanleiding: een ernstige ziekte bijvoorbeeld. Maar ook het overlijden van iemand die u nabij was kan een aanleiding zijn om hier zelf toch eens over na te denken.

Het vooraf bespreken van de wensen rondom je eigen uitvaart of die van een dierbare kan veel rust geven, zelfs als er geen sprake is van een verwacht overlijden in de nabije toekomst. Ook voor diegenen die achter zullen blijven kan het fijn zijn te weten welke wensen er zijn.

Zo’n gesprek kunt u natuurlijk prima zelf voeren, maar als u het prettig vindt komen Mariëtte of Rob graag bij u langs om hierover te praten. We kunnen u dan vertellen wat er allemaal mogelijk is en eventuele vragen die u heeft voor u beantwoorden.

Aan zo’n informatiegesprek zijn geen kosten verbonden.

Overlijden Deventer

Hoe ik het graag wil

Hoe u het graag wilt

Het vastleggen van uw laatste wensen kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u dit boekje gratis ontvangen? Klik dan hier om het aanvraagformulier in te vullen. Ik stuur u het boekje dan direct toe.

Ridderspoor