Ik help u op een open, betrokken en informele wijze bij het vormgeven van de uitvaart.

Een uitvaart die precies past;
bij de overledene én bij u

Betrokken, informeel en in alle rust leid ik u langs alle keuzes die belangrijk zijn. Zo krijgt de uitvaart gaandeweg vorm en wordt het altijd een persoonlijke begrafenis of crematie.

Bij een overlijden, dag & nacht: 0570 – 44 20 25

Voor een kennismaking of voorbespreking kom ik graag vrijblijvend naar u toe.

Handtekening Rob Oostenrijk

Ik verzorg de uitvaart in Deventer, Zutphen en alle omliggende plaatsen.

  • Open, betrokken en informeel
  • Achtergrond als kunstenaar
  • Veel aandacht voor details
  • Waar en hoe u ook verzekerd bent

Lid van:

Netwerk Uitvaartvernieuwers

Werkwijze

Mensen die met de dood geconfronteerd worden zijn kwetsbaar en sterk tegelijk. Ik geef daar veel ruimte voor. We nemen alle tijd. Dagelijks kom ik bij u langs. Ik denk en kijk met u mee. Met elkaar ontstaan ideeën. Samen geven we zo vorm en inhoud aan de uitvaart. Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt.

Een overlijden?

Het eerste wat je doet als iemand overlijdt is: bij de dode zijn op jouw manier. Laten doordringen wat er gebeurd is. Pas daarna belt u mij.

De uitvaart

De dagen naar de uitvaart van een overledene zijn intens en waardevol. Ik begeleid u stap voor stap.

Kinderuitvaart

Ik weet hoe het is om een kind te verliezen. Ik help je – jullie – graag om een zo goed en mooi mogelijk afscheid te creëren.

Voorbespreking

Het vooraf bespreken van uw wensen rondom de uitvaart kan veel rust geven in de laatste levensfase.

Hoe u het graag wilt

Boekje 'Hoe ik het graag wil'Het vastleggen van uw laatste wensen kan veel rust geven. Zowel voor u als voor uw naasten. Dit boekje geeft u daar alle ruimte voor. Niet met aanvink-lijstjes, maar met inspirerende teksten en de mogelijkheid voor u om dát te noteren wat voor u van belang is.

Wilt u het boekje ontvangen? Ik stuur het u gratis toe.
Aanvragen

Uitvaart

De meeste mensen staan niet stil bij een uitvaart voordat deze erg dichtbij komt. Een overlijden is iets waar men niet graag over nadenkt, maar wanneer het zover is wilt u graag dat de uitvaart past bij de overledene. Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding helpt u graag om de uitvaartzorg echt persoonlijk te maken. Begeleiding die vertrouwd aanvoelt en u ondersteund. Daar staat Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding voor. Maar ook uw wensen aanvoelen en u in deze lastige tijd bij de hand nemen. Samen zorgen we er voor dat de uitvaart wordt zoals u dat wilt.

Bel mij direct

Unieke en persoonlijke uitvaartverzorging

Zoekt u naar een uitvaartbegeleider die geen standaardoplossingen gebruikt, maar er voor zorgt dat de uitvaart echt bij de overledene past? Dan kan Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding u helpen. Door goed te luisteren naar uw wensen en verhalen wordt de begrafenis of crematie uniek. Niet omdat ik ga voor originaliteit, maar omdat ik ga voor een zo persoonlijk mogelijk uitvaart. Deze wordt door het persoonlijk te maken vanzelf passend. Dit kan voor uw dierbare een originele uitvaart betekenen, maar ook juist een traditionele.

De weg naar de uitvaart

Op de weg naar de uitvaart zijn er een hoop belangrijke keuzes om te maken. Op een betrokken, open en informele manier leid ik u rustig door de keuzes heen. De weg naar de uitvaart toe gaat in fases. U hoeft niet in het eerste gesprek meteen te weten wat u wilt en alle keuzes te maken. Stap voor stap lopen we de wensen voor de uitvaartzorg door. Ik zorg ervoor dat alle details uiteindelijk op zijn plaats komen. Allereerst bespreken we de datum en tijd voor de uitvaart en leggen we deze vast. Hierna komt de rest allemaal rustig op zijn beurt.

Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding denkt vervolgens met u mee over de locatie van de uitvaart en de kaart. Deze zal ik samen met u maken, zodat deze uniek en persoonlijk wordt. Daarna wordt er nagedacht over een eventuele kist, vervoer, bloemen, maar ook muziek, wie er zal spreken en welke sfeer u wilt geven aan de uitvaart. Door ons dagelijks contact heeft u de tijd om hier rustig over na te denken en alles stap voor stap te doorlopen.

Regel de uitvaart zoals u dat wilt

Wilt u eens kennismaken of een vraag stellen over de uitvaartverzorging van Rob Oostenrijk Uitvaartbegeleiding voor begrafenissen en crematies? Bel gerust naar 0570 – 44 20 25. Bij een overlijden kunt u dit nummer dag en nacht bellen. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden bij een uitvaart. Mailt u liever? Dat kan natuurlijk ook. Of gebruik het contactformulier op de site om makkelijk een bericht te sturen.

Wij zijn gevestigd in Deventer en actief in de gehele regio zoals Zwolle, Zutphen en omgeving.

ruimte maken voor de dood

en het leven
Uitvaart Deventer